SE UCH

Svassas Call Me Number One
“Ruffa”

 

 

 

Född 2007-04-28

Reg.nr. S40958/2007

 

e. LpI LpII High Jack Who Cares

 

u. SE VCH SE LCH LpIII INTUCH NORDUCH NO UCH NORDV-05 SE V-03

Alistair's Watch Out

 

HD A

                 GK VA

Stamtavla

Meriter

Bilder

 

Ruffa kommer från Svassas kennel, hon har två bröder och fyra systrar. Ruffa är precis som en valp ska vara – pigg, glad, nyfiken, busig och jättesöt! Förhoppningsvis kommer hon att bli en rolig hund att träna lydnad och agility med. Några utställningar kommer det att bli också…

 

På Ruffas första utställning skötte hon sig exemplariskt och fick ett HP och blev BIS-R. Framgångarna i utställningsringen har fortsatt. I Växjö blev hon BIM-valp med jättefin kritik. Nu har hon även deltagit på ett antal officiella utställningar med fina resultat. Ett par veckor innan sin 2års-dag fick hon sitt 2:a Cert!  Första starten i öppen klassen fick hon sitt championat och blev även BIM!

 

Ruffa är en hund med stort föremålsintresse, apporterar allt som kommer i hennes väg. Dragkamp tycker hon är jättekul, favoritleksaken är en strumpa fastbunden i en kedja… Ingenting skrämmer denna lilla tjej, kompostgaller som faller, kastruller som skramlar, inte är det nåt att bry sig om inte. Detta kom fram på Mentalbeskrivningen som Ruffa genomförde på ett mycket positivt sätt!

 

Hennes bästa kompis är Lukas som får stå ut med mycket. Hon hänger i hans skägg, öron, biter honom i benen och brottas så fort hon kommer åt. Lukas är en för snäll kille så han säger inte ifrån… Han lär sig väl med tiden… En annan favorit är kompisen Thuja som Ruffa gillar att brottas med! Däremot passar sig Ruffa noga för Thujas ”maffia-släkt” som håller koll på deras lek.

 

Ruffa är höftledsröntgad: HD A! Härligt!

 

Ruffa 4 år blir BIR

 

4,5 år

 

uffa1

 

ruff
Foto: Eva Nordenberg

 

ruff13
Foto: Geron